Към звездните детективи на Маскираният певец ще се присъедини Любомир Нейков, който

...
Към звездните детективи на Маскираният певец ще се присъедини Любомир Нейков, който
Коментари Харесай

Любо Нейков влиза в Маскираният певец

Към звездните детективи на " Маскираният артист "  ще се присъедини Любомир Нейков, който ще заеме място до Азис, Aлекс Раева и Владо Пенев. Миналата седмица панелът реализира огромен триумф, като съумя да познае кой стои зад двете паднали маски в предаването. Дали Любо Нейков ще помогне на следователите да слагат нов самобитен връх?

Тази седмица феновете ще имат опцията още веднъж да се насладят на осъществяванията на не една, а две обичани маски от предходния сезон на шоуто. Гарванът и Кукерът ще излязат още веднъж в светлината на прожекторите, само че под грандиозните и впечатляващи костюми ще бъдат скрити нови тайнствени звезди, които панелът и почитателите на предаването ще опитат да разкрият. Двете маски ще бъдат свалени незабавно след осъществяванията им и по този начин тази седмица в най-мистериозното шоу в ефира ще бъдат разобличени цели три облика.  

Феновете на предаването ще следят и две борби в идното издание. В двубой ще се изправят Златният и Булката, а в титанична тройна борба ще влязат други три обичани маски – Плашилото, Баба Яга и Светлината. За първи път този сезон панелът ще се възползва и от нови улики – знакови предмети, свързани с облиците. Какви ще бъдат те, ще съумеят ли да оказват помощ на детективите или ще ги объркат още повече?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР